Ценности и мисия

Научете какво стои зад общността Жени в Маркетинга в България 🇧🇬 и как ще постигнем мисията си

за какво се застъпваме

Ценности

Да бъдем мили

Тази стойност отразява нашата ангажираност към милосърдието. Добротата е в сърцето на нашите взаимодействия, създавайки общност, в която всяка жена се чувства чута и подкрепена.

Да бъдем уважителни

Тази стойност представлява нашата посветеност към достойнство и разнообразие. Ние уважаваме различията помежду си и се стремим да поддържаме гостоприемна среда за всички членове.

Да бъдем полезни

Тази стойност отразява нашия дух на сътрудничество. Да бъдем от полза се изразява в активната подкрепа на усилията на другите и предоставяне на практическа помощ, когато тя е необходима.

Да бъдем даващи

Тази ценност отразява култура на щедрост. Вярваме в споделянето на ресурси и експертиза щедро, за да обогатим общността и да помогнем на другите членове.

Да бъдем насърчаващи

Тази ценност отразява нашият фокус към растежа и развитието. Обгрижваме и насърчаваме целите и мечтите си, за да развием среда, която окуражава обучението, личностното и професионалното развитие.

Да бъдем окуражаващи

Тази ценност представя целта ни да дадем възможността и ресурсите на всяка дама да процъфти. Окуражаването е ключово за подпомагането на членовете да се чувстват способни и мотивирани да преследват целите си.

защо тази общност

Мисия

Нашата мисия е да упълномощаваме, подкрепяме и обединяваме жени в областта на маркетинга в цяла България, като създаваме общност, в която знанията, идеите и ресурсите се споделят щедро. Ние се стремим да подпомагаме личния и професионален растеж на всеки член чрез подкрепяща среда, която цени добротата, уважението и насърчаването. По този начин се стремим да оказваме значимо влияние не само в рамките на нашата общност, но и в по-широката маркетинг индустрия, като насърчаваме разнообразието и равенството.

~ Women in Marketing – Bulgaria
bg_BGБългарски