Стартираме общност за жените в маркетинга в България 🇧🇬

Ако се идентифицирате като жена, работеща в сферата на маркетинга, присъединете се към нас дигитално, или на някоя от предстоящите networking вечери

Споделяйте ежедневните победи и предизвикателства

Дали става дума за маркетинг, вашето работно място или кариерно развитие, потърсете общността, вместо да се борите сами, и винаги разчитайте на група, която да ви подкрепя.

Свържете се с жени, които мислят като вас

Споделяйте опит и градете професионални отношения с жени, които вървят по същия път като вас.

По-силни заедно

Изграждайте мрежа и се развивайте заедно както в технически, така и в личностен план.

Присъединете се към Българската общност за жени в маркетинга

Свързвайте се, развивайте се и бъдете по-добри маркетинг лидери

01

Ексклузивни събития за членове

Влезте в света на ексклузивни събития само за жени маркетолози, създадени специално за нашите членове. Започвайки с networking образователни вечери с експертни панелисти, нашите събития са насочени към насърчаване на професионалното развитие и личните връзки. Насладете се на уникални преживявания, които са обогатяващи и приятни, позволяващи ви да се отпуснете, учите и създавате контакти във вдъхновяваща среда.

02

Подкрепа за напредване в кариерата

Отключете потенциала на вашата кариера с обширна система за подкрепа. Сътрудничим си с членовете, за да идентифицираме възможности за промотиране на работата им и предоставяме необходимите инструменти и увереност за тяхното използване, независимо дали се стремите към повишение, опитвате се да разширите уменията си, или стартирате нов проект.

03

Даване обратно на обществото

Вярваме, че споделянето на знания е от съществено значение както за личностното, така и за общностното развитие – като се вдъхновяваме от една от най-ангажиращите общности (WTS), те окуражаваме да дадете повече на обществото, отколкото взимате. Нашата платформа дава възможност на всеки член да допринася със своята експертиза и в замяна да учи от другите. Участвайте в програми за менторство, където можете да насочвате новодошли или да получавате прозрения от опитни професионалисти. Станете лектор на едно от нашите събития, отговаряйте на въпроси в Slack, обсъждайте стратегии или споделяйте истории за успехи, които да бъдат отпразнувани от другите. Като си помагаме един на друг, ние не само укрепваме индивидуалните си способности, но и вдигаме цялата общност, създавайки цикъл от непрекъснато подобрение и вдъхновения за следващите поколения жени.

отзиви

Вижте дамите, които вече са се присъединили и защо

Лазарина Стоянова

Основател на MLforSEO; Консултант по Органичен маркетинг и ML (машинно обучение)

Да намеря единно-мислещи хора

Исках да създам пространство за Българските маркетинг дами да се свържат, да споделят предизвикателства и победи, и да растат заедно. Пространство, където Българки от всички сфери на маркетинга могат да се учат една от друга и да създават прекрасни проекти, заедно.

Василена Василева

Маркетинг Експерт

За подобряване за половото равенство в индустрията

С нетърпение желая да се присъединя към Women in Marketing – Bulgaria, за да се свържа с талантливи професионалисти, да споделям идеи и да допринасям за насърчаването на равенството между половете в индустрията. Вярвам в силата на сътрудничеството и насърчаването на околните, и съм развълнувана да уча от и да подкрепям моите колежки маркетоложки, докато правя значими приноси към нашия колективен успех.

Виолета Цонкова

Директор Маркетинг и Комуникации

Да се запозная с други дами като мен

Бих искала да се присъединя към Women in Marketing, за да се срещна с повече дами като мен. Надявам се, че ще можем да споделяме идеи, умения и най-добри практики и че ще можем да растем заедно.

Христина (Тина) Мангелова

Глава на отдел SEO и Content маркетинг

Да обменя идеи, ресурси, и да развия Българското женско маркетинг общество

Нямам търпение да се свържа с жени с подобно мислене, работещи в областта на маркетинга, за да обменяме идеи, ресурси и да развиваме българската общност.

Милица Колева

SEO Консултант

Да се учим, да си споделяме и да успяваме заедно във вълнуващия свят на маркетинга

Бях толкова развълнувана, когато чух, че Лазарина стартира тази общност като подкрепящо пространство, където можем да споделяме уроци и истории, да водим открити и честни разговори и да се издигаме взаимно. Елате, присъединете се към нас, нека учим, споделяме и преуспяваме заедно във вълнуващия свят на маркетинга.

Василена (Васи) Вълчанова

Стратег по съдържание и фирмено съдържание

Ако искате да стигнете далеч, вървете заедно

Когато започнах да работя на свободна практика, не бях наистина подготвена колко самотно може да стане. Това е тип общност, която може да ви накара да се почувствате видени и чути, когато смятате, че може да сте единственият човек, който се справя с конкретно предизвикателство.

членове от множество уважавани компании, големи и малки

Всяко общество е толкова добро, колкото членовете му

Стремим се да създадем среда, която е безопасна, приветлива и окуражаваща за българските жени в маркетинга. За да направим това, се ръководим от общи ценности, цели и кодекс, които очакваме всички наши новодошли да знаят и да прилагат в ежедневните си комуникации в общността.

Често-задавани въпроси

Защо трябва да се присъедините към Жените в маркетинга – България?

Има много причини да се присъедините и всяка жена вероятно ще има различна причина, поради която иска да стане част от общност. Ето само някои от предимствата, които може да видите от това да станете наш член:

  • Възможности за networking: Свържете се с професионалисти с подобно мислене и лидери в индустрията във вдъхновяваща и подкрепяща среда.
  • Професионално развитие: Достъп до подкрепа, ресурси и съвети за предизвикателствата на кариерата в сферата на маркетинг, за да ви помогне да развиете уменията си.
  • Кариерно развитие: Възползвайте се от възможностите за менторство, сътрудничество и кариерно развитие в рамките на нашата мрежа.
  • Видимост: Ръководството на общността е решено да увеличи усилията на брилянтни български жени маркетинг специалисти, така че да можете да спечелите видимост, като бъдете представени на нашия уебсайт, социални медии и бюлетин или говорите на някое от нашите събития.

Защо изобщо трябва това общество да съществува?

Тази общност трябва да съществува, защото служи като платформа за упълномощаване на жените в областта на маркетинга в България — сфера, в която женското представителство и лидерство са широко разпространени, но все още не са достатъчно тържествувани така както заслужават.

Свързвайки жени от различни среди и с разнообразни умения, се надяваме да създадем топла и приветлива среда, която насърчава иновациите, сътрудничеството и подкрепата.

Тази общност има за цел да помага на отделните членове да напредват в кариерата си, но също така допринася за по-широката цел за увеличаване на разнообразието, равенството и инклузивността в маркетинг индустрията. Ние се стремим да вдъхновим промяна и да окажем значително въздействие, като упълномощим всеки член да разгърне пълния си потенциал в подкрепяща и ресурсно-богата среда.


Какво да очаквам, когато стана член?

Като се присъедините към общността в Slack, ще бъдете насърчени да се представите, а след това всичко зависи от вас – общувайте в мрежата толкова колкото искате по теми, които ви интересуват. Една общност се създава от хората в нея, така че очакваме всички наши членове да разговарят и да се отнасят към другите по начин, който е уважителен, топъл и подкрепящ. Нашата платформа насърчава благоприятна среда, в която можете свободно да задавате въпроси, да споделяте уроци и да получавате обратна връзка за вашите маркетингови стратегии.

Ще публикуваме покани за нетуъркинг вечери в Slack, за да позволим на членовете да се присъединят към нас лично, да се свържат с експерти от индустрията и да обогатят своето обучение и опит за свързване. В нашата общност ще намерите пространство, което цени разнообразието, приобщаването и професионалното израстване, помагайки на всеки член да процъфтява в маркетинговата си кариера.


Какви видове събития и програми предлагате?

Нашата общност наскоро стартира под формата на Slack група, за да даде възможност за дигитална комуникация. През лятото на 2024 г. ще започнем да организираме нетуъркинг вечери на живо, насочени към сближаване на членовете на общността, като същевременно обогатяваме знанията им с помощта на ангажиращи образователни презентации.

Също така планираме да представим историите на видими Българки в маркетинга на нашия уебсайт, да стартираме блог и бюлетин, за да разширим познанията на членовете на нашата общност, както и да организираме менторска програма. Всичко с времето си.

Готови ли сте да станете част от нашата общност?

Напишете името и имейла си, за да започнете.

Име
Имейл
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
bg_BGБългарски